Wederom heeft Pokemon Sword and Shield een sneak-a-peak gereleaset! En wat voor één, in 1 woord: Geweldig.

Pokemon Sword & Shield aankondigingen

Nieuwe Pokemon Polteageist & Cramorant

Twee nieuwe Pokemon: Polteageist & Cramorant zijn onthuld. Polteageist is een Ghost-type Pokemon met Weak Armor ability. Cramorant is een flying / water type Pokemon met als ability Gulp Missile. Hij kan vissen vangen met Surf en Dive. Als iemand het waagt om hem te aanvallen op het moment dat hij een vis eet, neemt Cramorant wraak door de vis op de tegenstander te spugen.

Pokemon Polteageist en Cramorant

18 vormen van de Pokemon Alcramie

Pokemon Alcramie vormen

Pokemon Trainer uiterlijk aanpassen

Trainer uiterlijk aanpassen: is weer terug! Je kunt allerlei verschillende jassen, handschoenen, kleding, kapsel, make-up en meer kiezen voor je spelerskarakter. Dit is vele malen uitgebreider dan in de eerdere games.

Kamperen in Pokemon en Curry koken?

Pokemon Kamp: je kunt een kamp opzetten waar je Pokemon kunnen ontspannen. Een soort vakantie voor hen. Met verschillende items kan je ze oproepen. Ook kun je Curry voorbereiden tijdens je kamp. Met curry kun je je team genezen, liever maken en hun XP laten toenemen. Er zijn meer dan 100 curry gerechten. Dat houdt in dat er ook een Currydex komt. Kan jij de beste curry bereiden?
Pokemon kampen bezoeken: uiteraard kan je ook andere kampen bezoeken. Samen koken, samen werken, samen scoren! Er is hier wel een Nintendo Switch Online abonnement voor vereist.

Wonder trades is back, Suprise!

Suprise trades: dit is hetzelfde als wonder trades, maar dan met een nieuwe naam.
Pokemon Surprise trades

Sword and Shield sneak-a-peak video

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Accepteren