Zweilous

Zweilous is een Donker en Draak type Pokemon. Zweilous behoort tot de soort van Vijandige Pokémon (Hostile Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 50.0 kg (110.2). De vaardigheid van de mon is Hustle (Hustle).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 147. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak (Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Zweilous ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 72, aanval 85, verdediging 70, speciale aanval 65, speciale verdediging 70, Snelheid 58. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 731 totale kracht (TK) kan behalen.

Zweilous Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Zweilous.

Zweilous Zweilous

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.