Zubat

Zubat is een Gif en Vlieg type Pokemon. Zubat behoort tot de soort van Bat Pokémon (Bat Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 7.5 kg (16.5). De vaardigheden zijn Binnen Focus (Inner Focus) en Infiltrator (Verborgen) (Infiltrator (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 49. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Zubat ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 45, verdediging 35, speciale aanval 30, speciale verdediging 40, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 245. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 795 totale kracht (TK) kan behalen.

Zubat Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Zubat een base speciale stat van 40. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Zubat een base experience yield van 54.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Zubat.

Zubat Zubat

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.