Zorua

Zorua is een Donker en Donker type Pokemon. Zorua behoort tot de soort van Tricky Fox Pokémon (Tricky Fox Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 12.5 kg (27.6). De vaardigheid van de mon is Illusion (Illusion).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Zorua ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 65, verdediging 40, speciale aanval 80, speciale verdediging 40, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 798 totale kracht (TK) kan behalen.

Zorua Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Zorua.

Zorua Zorua

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.