Zigzagoon

Zigzagoon is een Normaal en Normaal type Pokemon. Zigzagoon behoort tot de soort van Tinyraccoon Pokémon (TinyRaccoon Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 17.5 kg (38.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Zigzagoon ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 38, aanval 30, verdediging 41, speciale aanval 30, speciale verdediging 41, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 240. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 800 totale kracht (TK) kan behalen.

Zigzagoon Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Zigzagoon does not have the Gluttony ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Zigzagoon een base experience yield van 60. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Zigzagoon een base experience yield van 48.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Zigzagoon.

Zigzagoon Zigzagoon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.