Zeraora

Zeraora is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Zeraora behoort tot de soort van Donderslag Pokémon (Thunderclap Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 44.5 kg (98.1). De vaardigheid van de mon is Volt Absorberen (Volt Absorb).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Zeraora ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 88, aanval 112, verdediging 75, speciale aanval 102, speciale verdediging 80, Snelheid 143. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 707 totale kracht (TK) kan behalen.

Zeraora Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Zeraora.

Zeraora Zeraora

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.