Zekrom

Zekrom is een Draak en Elektrisch type Pokemon. Zekrom behoort tot de soort van Deep Black Pokémon (Deep Black Pokémon). De mon is 2.9 meter lang. In lbs 9′06″. Het weegt 345.0 kg (760.6). De vaardigheid van de mon is Teravolt (Teravolt).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 306. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Zekrom ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 150, verdediging 120, speciale aanval 120, speciale verdediging 100, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 680. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 682 totale kracht (TK) kan behalen.

Zekrom Wijzigingen

From Pokémon Black & White to Pokémon X & Y, Zekrom een catch rate van 45.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Zekrom.

Zekrom Zekrom

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.