Zarude

Zarude is een Donker en Gras type Pokemon. Zarude behoort tot de soort van Rogue Monkey Pokémon (Rogue Monkey Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 70.0 kg (154.3). De vaardigheden zijn Leaf Guard (Leaf Guard) en #VALUE! ().

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Zarude ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 105, aanval 120, verdediging 105, speciale aanval 70, speciale verdediging 95, Snelheid 105. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 670 totale kracht (TK) kan behalen.

Zarude Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Zarude.

Zarude Zarude

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.