Zangoose

Zangoose is een Normaal en Normaal type Pokemon. Zangoose behoort tot de soort van Kat Fret Pokémon (Cat Ferret Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 40.3 kg (88.8). De vaardigheden zijn Immuniteit (Immunity) en Toxic Boost (Verborgen) (Toxic Boost (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 160. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Zangoose ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 73, aanval 115, verdediging 60, speciale aanval 60, speciale verdediging 60, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 458. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 735 totale kracht (TK) kan behalen.

Zangoose Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Zangoose een base experience yield van 165.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Zangoose.

Zangoose Zangoose

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.