Zacian

Zacian is een Fee en Staal type Pokemon. Zacian behoort tot de soort van Warrior Pokémon (Warrior Pokémon). De mon is 2.8 meter lang. In lbs 9′02″. Het weegt 355.0 kg (782.6). De vaardigheden zijn Intrepid Sword (Intrepid Sword) en #VALUE! ().

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 10 (1.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Zacian ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 92, aanval 170, verdediging 115, speciale aanval 80, speciale verdediging 115, Snelheid 148. Opgeteld zijn de stats 720. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 704 totale kracht (TK) kan behalen.

Zacian Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Zacian.

Zacian Zacian

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.