Yveltal

Yveltal is een Donker en Vlieg type Pokemon. Yveltal behoort tot de soort van Vernietiging Pokémon (Destruction Pokémon). De mon is 5.8 meter lang. In lbs 19′00″. Het weegt 203.0 kg (447.5). De vaardigheid van de mon is Dark Aura (Dark Aura).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 306. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Yveltal ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 126, aanval 131, verdediging 95, speciale aanval 131, speciale verdediging 98, Snelheid 99. Opgeteld zijn de stats 680. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 625 totale kracht (TK) kan behalen.

Yveltal Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Yveltal.

Yveltal Yveltal

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.