Yungoos

Yungoos is een Normaal en Normaal type Pokemon. Yungoos behoort tot de soort van Loitering Pokémon (Loitering Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 6.0 kg (13.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 51. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Yungoos ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 48, aanval 70, verdediging 30, speciale aanval 30, speciale verdediging 30, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 253. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 782 totale kracht (TK) kan behalen.

Yungoos Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Yungoos.

Yungoos Yungoos

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.