Yanma

Yanma is een Insect en Vlieg type Pokemon. Yanma behoort tot de soort van Clear Wing Pokémon (Clear Wing Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 38.0 kg (83.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 78. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Yanma ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 65, verdediging 45, speciale aanval 75, speciale verdediging 45, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 390. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 750 totale kracht (TK) kan behalen.

Yanma Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Yanma een base experience yield van 147.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Yanma.

Yanma Yanma

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.