Yamper

Yamper is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Yamper behoort tot de soort van Puppy Pokémon (Puppy Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 13.5 kg (29.8). De vaardigheden zijn Bal Fetch (Ball Fetch) en Rammelde (Verborgen) (Rattled (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Yamper ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 59, aanval 45, verdediging 50, speciale aanval 40, speciale verdediging 50, Snelheid 26. Opgeteld zijn de stats 270. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 756 totale kracht (TK) kan behalen.

Yamper Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Yamper.

Yamper Yamper

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.