Yamask

Yamask is een Spook en Spook type Pokemon. Yamask behoort tot de soort van Spirit Pokémon (Spirit Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 1.5 kg (3.3). De vaardigheid van de mon is Mummy (Mummy).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf, Mineraal (Amorphous, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Yamask ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 38, aanval 30, verdediging 85, speciale aanval 55, speciale verdediging 65, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 303. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 805 totale kracht (TK) kan behalen.

Yamask Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Yamask.

Yamask Yamask

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.