Xurkitree

Xurkitree is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Xurkitree behoort tot de soort van Gloeiende Pokémon (Glowing Pokémon). De mon is 3.8 meter lang. In lbs 12′06″. Het weegt 100.0 kg (220.5). De vaardigheid van de mon is Beast Boost (Beast Boost).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 257. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Xurkitree ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 83, aanval 89, verdediging 71, speciale aanval 173, speciale verdediging 71, Snelheid 83. Opgeteld zijn de stats 570. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 724 totale kracht (TK) kan behalen.

Xurkitree Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Xurkitree een catch rate van 30. In Pokémon Sun & Moon, Xurkitree een base experience yield van 114.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Xurkitree.

Xurkitree Xurkitree

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.