Xatu

Xatu is een Psychisch en Vlieg type Pokemon. Xatu behoort tot de soort van Mystic Pokémon (Mystic Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 15.0 kg (33.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 165. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Xatu ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 75, verdediging 70, speciale aanval 95, speciale verdediging 70, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 470. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 745 totale kracht (TK) kan behalen.

Xatu Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Xatu een base experience yield van 171.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Xatu.

Xatu Xatu

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.