Wynaut

Wynaut is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Wynaut behoort tot de soort van Bright Pokémon (Bright Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 14.0 kg (30.9). De vaardigheden zijn Shadow Tag (Shadow Tag) en Telepathie (Verborgen) (Telepathy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 125 (16.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 52. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Wynaut ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 23, verdediging 48, speciale aanval 23, speciale verdediging 48, Snelheid 23. Opgeteld zijn de stats 260. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 685 totale kracht (TK) kan behalen.

Wynaut Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Wynaut een base experience yield van 44.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wynaut.

Wynaut Wynaut

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.