Wurmple

Wurmple is een Insect en Insect type Pokemon. Wurmple behoort tot de soort van Worm Pokémon (Worm Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 3.6 kg (7.9). De vaardigheden zijn Shield Dust (Shield Dust) en Run Away (Verborgen) (Run Away (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Wurmple ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 45, verdediging 35, speciale aanval 20, speciale verdediging 30, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 195. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 785 totale kracht (TK) kan behalen.

Wurmple Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Wurmple een base experience yield van 54. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Wurmple een base experience yield van 39.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wurmple.

Wurmple Wurmple

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.