Wooper

Wooper is een Water en Grond type Pokemon. Wooper behoort tot de soort van Water Fish Pokémon (Water Fish Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 8.5 kg (18.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 42. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Wooper ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 45, verdediging 45, speciale aanval 25, speciale verdediging 25, Snelheid 15. Opgeteld zijn de stats 210. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 766 totale kracht (TK) kan behalen.

Wooper Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Wooper een base experience yield van 52.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wooper.

Wooper Wooper

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.