Wooloo

Wooloo is een Normaal en Normaal type Pokemon. Wooloo behoort tot de soort van Schapen Pokémon (Sheep Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 6.0 kg (13.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Wooloo ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 42, aanval 40, verdediging 55, speciale aanval 40, speciale verdediging 45, Snelheid 48. Opgeteld zijn de stats 270. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 789 totale kracht (TK) kan behalen.

Wooloo Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wooloo.

Wooloo Wooloo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.