Wobbuffet

Wobbuffet is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Wobbuffet behoort tot de soort van Patient Pokémon (Patient Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 28.5 kg (62.8). De vaardigheden zijn Shadow Tag (Shadow Tag) en Telepathie (Verborgen) (Telepathy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Wobbuffet ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 190, aanval 33, verdediging 58, speciale aanval 33, speciale verdediging 58, Snelheid 33. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 495 totale kracht (TK) kan behalen.

Wobbuffet Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Wobbuffet een base experience yield van 177.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wobbuffet.

Wobbuffet Wobbuffet

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.