Wishiwashi

Wishiwashi is een Water en Water type Pokemon. Wishiwashi behoort tot de soort van Small Fry Pokémon (Small Fry Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.3 kg (0.7). De vaardigheid van de mon is Scholing (Schooling).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Water 2 (Water 2).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Wishiwashi ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 20, verdediging 20, speciale aanval 25, speciale verdediging 25, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 175. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 784 totale kracht (TK) kan behalen.

Wishiwashi Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wishiwashi.

Wishiwashi Wishiwashi

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.