Wingull

Wingull is een Water en Vlieg type Pokemon. Wingull behoort tot de soort van Seagull Pokémon (Seagull Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 9.5 kg (20.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 54. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend, Water 1 (Flying, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Wingull ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 30, verdediging 30, speciale aanval 55, speciale verdediging 30, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 270. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 801 totale kracht (TK) kan behalen.

Wingull Wijzigingen

In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Wingull does not have the Hydration ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Wingull een base experience yield van 64.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wingull.

Wingull Wingull

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.