Wimpod

Wimpod is een Insect en Water type Pokemon. Wimpod behoort tot de soort van Turn Tail Pokémon (Turn Tail Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 12.0 kg (26.5). De vaardigheid van de mon is Wimp Out (Wimp Out).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 46. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect, Water 3 (Bug, Water 3).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Wimpod ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 25, aanval 35, verdediging 40, speciale aanval 20, speciale verdediging 30, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 230. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 832 totale kracht (TK) kan behalen.

Wimpod Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wimpod.

Wimpod Wimpod

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.