Wigglytuff

Wigglytuff is een Normaal en Fee type Pokemon. Wigglytuff behoort tot de soort van Balloon Pokémon (Balloon Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 12.0 kg (26.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 50 (6.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 196. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Wigglytuff ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 140, aanval 70, verdediging 45, speciale aanval 85, speciale verdediging 50, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 435. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 598 totale kracht (TK) kan behalen.

Wigglytuff Wijzigingen

In de eerste vijf generaties heeft de Pokemon Wigglytuff is Normal type. In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Wigglytuff does not have the Competitive ability. In de 1e generatie heeft Wigglytuff een base speciale stat van 50. In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Wigglytuff een base speciale Attack van 75. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Wigglytuff een base experience yield van 109. In de 5e generatie heeft Wigglytuff een base experience yield van 191.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wigglytuff.

Wigglytuff Wigglytuff

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.