Whismur

Whismur is een Normaal en Normaal type Pokemon. Whismur behoort tot de soort van Whisper Pokémon (Whisper Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 16.3 kg (35.9). De vaardigheden zijn Soundproof (Soundproof) en Rammelde (Verborgen) (Rattled (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 48. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Monster (Field, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Whismur ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 64, aanval 51, verdediging 23, speciale aanval 51, speciale verdediging 23, Snelheid 28. Opgeteld zijn de stats 240. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 747 totale kracht (TK) kan behalen.

Whismur Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Whismur een base experience yield van 68.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Whismur.

Whismur Whismur

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.