Whirlipede

Whirlipede is een Insect en Gif type Pokemon. Whirlipede behoort tot de soort van Curlipede Pokémon (Curlipede Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 58.5 kg (129.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 126. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Whirlipede ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 55, verdediging 99, speciale aanval 40, speciale verdediging 79, Snelheid 47. Opgeteld zijn de stats 360. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 801 totale kracht (TK) kan behalen.

Whirlipede Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Whirlipede has Quick Feet as its hidden ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Whirlipede.

Whirlipede Whirlipede

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.