Whimsicott

Whimsicott is een Gras en Fee type Pokemon. Whimsicott behoort tot de soort van Windveiled Pokémon (Windveiled Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 6.6 kg (14.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Gras (Fairy, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Whimsicott ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 67, verdediging 85, speciale aanval 77, speciale verdediging 75, Snelheid 116. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 759 totale kracht (TK) kan behalen.

Whimsicott Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Whimsicott is Grass type.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Whimsicott.

Whimsicott Whimsicott

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.