Weepinbell

Weepinbell is een Gras en Gif type Pokemon. Weepinbell behoort tot de soort van Flycatcher Pokémon (Flycatcher Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 6.4 kg (14.1). De vaardigheden zijn Chlorofyl (Chlorophyll) en Gulzigheid (Verborgen) (Gluttony (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 137. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Weepinbell ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 90, verdediging 50, speciale aanval 85, speciale verdediging 45, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 390. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 749 totale kracht (TK) kan behalen.

Weepinbell Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Weepinbell een base speciale stat van 85. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Weepinbell een base experience yield van 151.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Weepinbell.

Weepinbell Weepinbell

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.