Weedle

Weedle is een Insect en Gif type Pokemon. Weedle behoort tot de soort van Hairy Bug Pokémon (Hairy Bug Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 3.2 kg (7.1). De vaardigheden zijn Shield Dust (Shield Dust) en Run Away (Verborgen) (Run Away (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 39. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Weedle ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 35, verdediging 30, speciale aanval 20, speciale verdediging 20, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 195. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 796 totale kracht (TK) kan behalen.

Weedle Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Weedle een base speciale stat van 20. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Weedle een base experience yield van 52.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Weedle.

Weedle Weedle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.