Weavile

Weavile is een Donker en Ijs type Pokemon. Weavile behoort tot de soort van Sharp Claw Pokémon (Sharp Claw Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 34.0 kg (75.0). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Pickpocket (Verborgen) (Pickpocket (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 179. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Weavile ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 120, verdediging 65, speciale aanval 45, speciale verdediging 85, Snelheid 125. Opgeteld zijn de stats 510. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 746 totale kracht (TK) kan behalen.

Weavile Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Weavile een base experience yield van 199.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Weavile.

Weavile Weavile

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.