Watchog

Watchog is een Normaal en Normaal type Pokemon. Watchog behoort tot de soort van Lookout Pokémon (Lookout Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 27.0 kg (59.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 147. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Watchog ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 85, verdediging 69, speciale aanval 60, speciale verdediging 69, Snelheid 77. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 755 totale kracht (TK) kan behalen.

Watchog Wijzigingen

In Pokémon Black & White, Watchog has 1 Attack EV.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Watchog.

Watchog Watchog

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.