Wartortle

Wartortle is een Water en Water type Pokemon. Wartortle behoort tot de soort van Turtle Pokémon (Turtle Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 22.5 kg (49.6). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Rain Dish (Verborgen) (Rain Dish (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Monster, Water 1 (Monster, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Wartortle ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 59, aanval 63, verdediging 80, speciale aanval 65, speciale verdediging 80, Snelheid 58. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 756 totale kracht (TK) kan behalen.

Wartortle Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Wartortle een base speciale stat van 65. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Wartortle een base experience yield van 143.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wartortle.

Wartortle Wartortle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.