Vulpix

Vulpix is een Vuur en Vuur type Pokemon. Vulpix behoort tot de soort van Fox Pokémon (Fox Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 9.9 kg (21.8). De vaardigheden zijn Flash Fire (Flash Fire) en Droogte (Verborgen) (Drought (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Vulpix ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 38, aanval 41, verdediging 40, speciale aanval 50, speciale verdediging 65, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 299. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 799 totale kracht (TK) kan behalen.

Vulpix Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Vulpix een base speciale stat van 65. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Vulpix een base experience yield van 63.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vulpix.

Vulpix Vulpix

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.