Vullaby

Vullaby is een Donker en Vlieg type Pokemon. Vullaby behoort tot de soort van Diapered Pokémon (Diapered Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 9.0 kg (19.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 74. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Vullaby ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 55, verdediging 75, speciale aanval 45, speciale verdediging 65, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 370. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Vullaby Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vullaby.

Vullaby Vullaby

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.