Vivillon

Vivillon is een Insect en Vlieg type Pokemon. Vivillon behoort tot de soort van Scale Pokémon (Scale Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 17.0 kg (37.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven, 1 Speciale Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 185. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Vivillon ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 52, verdediging 50, speciale aanval 90, speciale verdediging 50, Snelheid 89. Opgeteld zijn de stats 411. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 718 totale kracht (TK) kan behalen.

Vivillon Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vivillon.

Vivillon Vivillon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.