Vileplume

Vileplume is een Gras en Gif type Pokemon. Vileplume behoort tot de soort van Flower Pokémon (Flower Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 18.6 kg (41.0). De vaardigheden zijn Chlorofyl (Chlorophyll) en Spore Effect (Verborgen) (Effect Spore (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 221. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Vileplume ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 80, verdediging 85, speciale aanval 110, speciale verdediging 90, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 732 totale kracht (TK) kan behalen.

Vileplume Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Vileplume een base speciale stat van 100. In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Vileplume een base speciale Attack van 100. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Vileplume een base experience yield van 184. In de 5e generatie heeft Vileplume een base experience yield van 216.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vileplume.

Vileplume Vileplume

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.