Vikavolt

Vikavolt is een Insect en Elektrisch type Pokemon. Vikavolt behoort tot de soort van Stag Beetle Pokémon (Stag Beetle Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 45.0 kg (99.2). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 225. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Vikavolt ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 77, aanval 70, verdediging 90, speciale aanval 145, speciale verdediging 75, Snelheid 43. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Vikavolt Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vikavolt.

Vikavolt Vikavolt

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.