Vigoroth

Vigoroth is een Normaal en Normaal type Pokemon. Vigoroth behoort tot de soort van Wild Monkey Pokémon (Wild Monkey Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 46.5 kg (102.5). De vaardigheid van de mon is Vital Spirit (Vital Spirit).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 154. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Vigoroth ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 80, verdediging 80, speciale aanval 55, speciale verdediging 55, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 440. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 717 totale kracht (TK) kan behalen.

Vigoroth Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Vigoroth een base experience yield van 126.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vigoroth.

Vigoroth Vigoroth

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.