Vibrava

Vibrava is een Grond en Draak type Pokemon. Vibrava behoort tot de soort van Vibration Pokémon (Vibration Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 15.3 kg (33.7). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 119. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect, Draak (Bug, Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Vibrava ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 70, verdediging 50, speciale aanval 50, speciale verdediging 50, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 340. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 774 totale kracht (TK) kan behalen.

Vibrava Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Vibrava een base experience yield van 126.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vibrava.

Vibrava Vibrava

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.