Vespiquen

Vespiquen is een Insect en Vlieg type Pokemon. Vespiquen behoort tot de soort van Beehive Pokémon (Beehive Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 38.5 kg (84.9). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Unnerve (Verborgen) (Unnerve (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 166. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Vespiquen ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 80, verdediging 102, speciale aanval 80, speciale verdediging 102, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 474. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 742 totale kracht (TK) kan behalen.

Vespiquen Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Vespiquen een base experience yield van 188.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vespiquen.

Vespiquen Vespiquen

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.