Venonat

Venonat is een Insect en Gif type Pokemon. Venonat behoort tot de soort van Insect Pokémon (Insect Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 30.0 kg (66.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Venonat ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 55, verdediging 50, speciale aanval 40, speciale verdediging 55, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 753 totale kracht (TK) kan behalen.

Venonat Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Venonat does not have the Tinted Lens ability. In de 1e generatie heeft Venonat een base speciale stat van 40. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Venonat een base experience yield van 75.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Venonat.

Venonat Venonat

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.