Venomoth

Venomoth is een Insect en Gif type Pokemon. Venomoth behoort tot de soort van Poison Moth Pokémon (Poison Moth Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 12.5 kg (27.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 158. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Venomoth ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 65, verdediging 60, speciale aanval 90, speciale verdediging 75, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 450. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Venomoth Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Venomoth does not have the Tinted Lens ability. In de 1e generatie heeft Venomoth een base speciale stat van 90. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Venomoth een base experience yield van 138.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Venomoth.

Venomoth Venomoth

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.