Venipede

Venipede is een Insect en Gif type Pokemon. Venipede behoort tot de soort van Duizendpoot Pokémon (Centipede Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 5.3 kg (11.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 52. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Venipede ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 45, verdediging 59, speciale aanval 30, speciale verdediging 39, Snelheid 57. Opgeteld zijn de stats 260. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 815 totale kracht (TK) kan behalen.

Venipede Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Venipede has Quick Feet as its hidden ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Venipede.

Venipede Venipede

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.