Vaporeon

Vaporeon is een Water en Water type Pokemon. Vaporeon behoort tot de soort van Bubble Jet Pokémon (Bubble Jet Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 29.0 kg (63.9). De vaardigheden zijn Water Absorberen (Water Absorb) en Hydratatie (Verborgen) (Hydration (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 184. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Vaporeon ei uit te laten komen is 35 (8,739–8,995 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 130, aanval 65, verdediging 60, speciale aanval 110, speciale verdediging 95, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 525. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 620 totale kracht (TK) kan behalen.

Vaporeon Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Vaporeon een base speciale stat van 110. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Vaporeon een base experience yield van 196.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vaporeon.

Vaporeon Vaporeon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.