Vanillite

Vanillite is een Ijs en Ijs type Pokemon. Vanillite behoort tot de soort van Verse Sneeuw Pokémon (Fresh Snow Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 5.7 kg (12.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Vanillite ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 36, aanval 50, verdediging 50, speciale aanval 65, speciale verdediging 60, Snelheid 44. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 802 totale kracht (TK) kan behalen.

Vanillite Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Vanillite does not have the Snow Cloak ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vanillite.

Vanillite Vanillite

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.