Vanillish

Vanillish is een Ijs en Ijs type Pokemon. Vanillish behoort tot de soort van Ijzige Sneeuw Pokémon (Icy Snow Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 41.0 kg (90.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 138. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Vanillish ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 51, aanval 65, verdediging 65, speciale aanval 80, speciale verdediging 75, Snelheid 59. Opgeteld zijn de stats 395. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 772 totale kracht (TK) kan behalen.

Vanillish Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Vanillish does not have the Snow Cloak ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Vanillish.

Vanillish Vanillish

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.