Ursaring

Ursaring is een Normaal en Normaal type Pokemon. Ursaring behoort tot de soort van Winterslaper Pokémon (Hibernator Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 125.8 kg (277.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 175. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ursaring ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 130, verdediging 75, speciale aanval 75, speciale verdediging 75, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 705 totale kracht (TK) kan behalen.

Ursaring Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Ursaring does not have the Quick Feet ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Ursaring een base experience yield van 189.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ursaring.

Ursaring Ursaring

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.