Unown

Unown is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Unown behoort tot de soort van Symbol Pokémon (Symbol Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 5.0 kg (11.0). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 225 (29.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 118. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Unown ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 48, aanval 72, verdediging 48, speciale aanval 72, speciale verdediging 48, Snelheid 48. Opgeteld zijn de stats 336. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 778 totale kracht (TK) kan behalen.

Unown Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Unown een base experience yield van 61.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Unown.

Unown Unown

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.